Actueel

flyer 2021 DvdMzOp 10 november is het landelijk de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers uit de gemeente Apeldoorn worden ter gelegeheid hiervan op zaterdag 6 november in het zonnetje gezet.
Het feestelijke programma begint om 13.00 uur met koffie/thee en een welkomstwoord van wethouder Nathan Stukker in de Grote Kerk. Daarna zijn er 3 keuze activiteiten; een Vertelconcert, een High Tea en Happen en Stappen.
Speciale aandacht is er voor de presentatie van het magazine voor ouders van een zorgintensief kind. Om 17.00 wordt de feestelijke middag afgesloten.

Op 27 november a.s. kunnen mantelzorgers gratis naar het Classic Night jubileum Concert..Deze Stichting organiseert concerten door heel Nederland waarbij een deel van de zaalcapaciteit wordt gebruikt om mantelzorgers een avond te ontzorgen en te waarderen. Tijdens deze feestelijk concertavond, zal initiator van de Classic Night Concerten en sopraansoliste  Annemarie de Jong  ook haar 25 jarig jubileum vieren. Er zijn deze avond optredens van diverse solisten, instrumentaal ensemble Passione en Vocaal ensemble de Pilgrim Voices.
Een heerlijk avondje uit voor mantelzorgers en neem gerust iemand mee want je kunt twee gratis kaartjes bestellen.

Aangeboden door: de Kap, KleinGeluk, MEE Veluwe, Stimenz, ZGApeldoorn en de werkgroep van ouders met een zorgintensief kind.

Aanmelden voor de Dag van de Mantelzorg kan t/m 26 oktober. Voor het concert kun je kaartjes bestellen zolang er kaarten beschikbaar zijn.

Ga naar aanmelden/bestellen.