Actueel

Relax! 

Jonge mantelzorgers van 15 tot 23 jaar kunnen van 7 t/m 9 september deelnemen aan een gratis 'relaxweekend'. Leuke activiteiten, gezellig elkaar ontmoeten en chillen bij het kampvuur. Kijk hier voor de overige info.

 

Nieuw

Op 11 september is de eerste Brussenbijeenkomst voor 25+ .  Ervaringen uitwisselen en praten over het opgroeien met een bijzondere broer of zus. Er is gebleken dat je op latere leeftijd tegen dingen aan kunt lopen die hier mee te maken hebben. Zie hier de info.

 

Informatief

Graag wijzen we u op een paar belangrijke rapporten die zijn uitgekomen. De aandacht voor de jonge mantelzorgers groeit en dat is mooi en nodig.

  •  Recent verscheen het rapport ‘Hoor je mij wel’ van de Kinderombudsman over kinderen van ouders met een ziekte, verslaving of beperking.
  • Minister de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) zet in de kamerbrief de beleidsinzet uiteen, gericht op het signaleren en ondersteunen van deze kinderen.
  • Een goede duidelijke factsheet over opgroeien met zorg van de GGD noord en oost Gelderland

 

Ben je nog niet bij het Stedelijk Knooppunt Mantelzorg aangemeld? Doe dat dan hier. Het kost niets! We houden je op de hoogte van belangrijke zaken en leuke activiteiten.