VIP-actie

jmz vipActie

Ben je een jonge mantelzorger (6 tot 24 jaar) en woon je in de gemeente Apeldoorn?
Meld je dan aan en maak kans op één van de VIP-arrangementen! De arrangementen zijn verschillende leuke verwenactiviteiten. Bijvoorbeeld een dagje Apenheul, een Hightea met vrienden en vriendinnen of zelfs een rondvlucht boven Apeldoorn. Na de aanmelding ben je ingeschreven bij de Kap als jonge mantelzorger. Je ontvangt dan regelmatig informatie per mail over de activiteiten die wij organiseren voor jonge mantelzorgers en de activiteiten van het Stedelijk Knooppunt Mantelzorg.

 

Jonge mantelzorgers zijn jongeren die opgroeien met een gezinslid die een chronische ziekte, een beperking, psychische problemen of een verslaving heeft. Zie ook jonge mantelzorger. Met deze actie zetten we jonge mantelzorgers in de spotlights. Jullie zijn immers belangrijke personen binnen het gezin, VIP's (very important person).
Tijdens de activiteiten zul je zien dat je niet de enige jonge mantelzorger bent en hoe leuk het is om samen activiteiten te ondernemen. 

 

Aanmelden

Ben je jonger dan 18 jaar? Vraag dan aan een ouder/verzorger om de aanmelding voor jou te doen. Ben je 18 of ouder dan kun je jezelf aanmelden.

aanmelden