Ervaringsmaatje

Ben jij een jonge mantelzorger en lijkt het je fijn om eens met iemand te praten die precies weet hoe jij je voelt? Iemand die belangstelling voor jou heeft en je begrijpt? Neem dan contact op met de Kap voor een ervaringsmaatje.

Ervaringsmaatjes zijn er speciaal voor jou. Het zijn jonge mensen tussen de 18 en 35 jaar die zelf ook jonge mantelzorger zijn of zijn geweest. Met hun ervaring kunnen ze jou steunen. Bijvoorbeeld als je je zorgen maakt over de situatie thuis of degene die ziek is.
Als er een (ervarings)maatje gevonden is die bij jou past spreek je regelmatig met elkaar af. Zo leer je elkaar beter kennen en kunnen jullie allerlei leuke dingen gaan doen.

Het is fijn om een maatje te hebben die mij begrijpt, iemand die een beetje hetzelfde heeft meegemaakt.

Hier kun je een interview lezen met Djoƫlle, een jonge mantelzorger en haar ervaringsmaatje Liecke, uit Apeldoorn.

 

Ik wil een ervaringsmaatje

Wil jij ook een Maatje?

Aanvragen van een maatje kan door een mail te sturen met vermelding van je naam en telefoonnummer naar Tineke Vollebregt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel of app naar 06 187 073 66

Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je eerst wat meer informatie? Bellen naar de Kap (055 529 55 20) kan natuurlijk altijd.

Download de informatiefolder door op het plaatje hiernaast te klikken.

 

 

 

 

Ik word een ervaringsmaatje.

Wil je een Maatje worden?

Mensen tussen 18 en 35 jaar oud, die zelf ook jonge mantelzorger zijn of zijn geweest kunnen zich als maatje aanmelden door te mailen naar Tineke Vollebregt. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Download de informatiefolder door op het plaatje hiernaast te klikken.