Dag van de Mantelzorg

Jaarlijks wordt op 10 november, de landelijke 'Dag van de Mantelzorg' gevierd. In veel gemeenten worden er rond deze dag allerlei activiteiten georganiseerd. In Apeldoorn is het aanbod van activiteiten inmiddels zo groot dat er een weekvullend programma is ontstaan.

Van 8 t/m 15 november biedt het Stedelijk Knooppunt Mantelzorg, samen met Klein Geluk, MEE Veluwe, CODA en Stimenz, een breed scala aan activiteiten voor mantelzorgers.
Het Apeldoorns Symfonieorkest luidt op vrijdag 8 november de 'Week van de Mantelzorg' in met het concert "Hollandse Meesters". Dit concert is toegankelijk voor mantelzorgers met zorgvrager. Daarnaast kunnen mantelzorgers deelnemen aan een activiteit naar keuze. Er is voor elk wat wils. Krijgt u ondersteuning bij het uitvoeren van uw mantelzorgtaken? Neem hem/haar dan mee als introducé en geniet samen van het uitje.  Download hieronder het complete programma.

programma

 

Aanmelden

Om deel te nemen aan één van de activiteiten en/of het concert te bezoeken is het noodzakelijk om u voor 31 oktober aan te melden. Voor sommige activiteiten is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De verdeling geschiedt op volgorde van aanmelding.
Na 31 oktober krijgt u een bevestiging met eventueel aanvullende informatie toegestuurd.

aanmelden

 

De activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door:

Albron, Apeldoorns Gidsen Collectief, Apeldoorns Symfonie Orkest, Atlant Zorggroep, Bowlsclub Woods Apeldoorn, CODA, Gemeente Apeldoorn,
Gigant, de Hofstad, IVN, Fotograaf Kuipers, Het Kroonpad/de Zonnehoek, Muziektheater Apeldoorn, Parc Spelderholt, Phoenix Apeldoorn,
Praktijkschool Apeldoorn, Rotary Apeldoorn ’t Loo, Scouting SWIII/LBP, Seniorenplatform Apeldoorn, Slagerij Oosterbeek, TB Stichting, ZGApeldoorn.