Logeerkamer Talma Borgh

In verband met het coronavirus is de logeerkamer in woonzorgcentrum Talma Borgh aan de Fortlaan 47, 7325 ZE Apeldoorn tijdelijk gesloten. Zodra het weer mogelijk is om gebruik te maken van deze respijtvoorziening zullen we dit hier zeker melden.

Voor degenen die niet bekend zijn met deze voorziening leggen we graag uit hoe het werkt.

Degene voor wie u zorgt kan in Talma Borgh logeren en krijgt alle zorg, maaltijden en activiteiten die nodig zijn zodat u met gerust hart er even tussenuit kan. Dit kan voor een weekend, midweek, een week of zelfs meerdere weken zijn. Belangrijke criteria zijn dat de zorgvrager geen wegloopgedrag vertoont en er geen tillift nodig is.

Het moge duidelijk zijn dat zowel de logé als de mantelzorger(s) geen verschijnselen van corona mogen hebben. Daarnaast is het ook goed dat u zich realiseert dat degene voor wie u zorgt tijdens het verblijf mogelijk met meer mensen in aanraking komt als in de thuissituatie.

Heeft u belangstelling? Laat het ons weten! Dan gaan we dat samen met Talma Borgh en het WMO-loket voor u regelen. Ook als u niet bij Talma Borgh terecht kunt, willen we graag met u zoeken naar andere mogelijkheden. Eén van de respijtmogelijkheden thuis, is de inzet van een of meerdere vrijwilligers. Ook daarbij helpen wij u graag.
Neem contact op met Jannie Overeem, mantelzorgmakelaar.