Corona info

houvol

Trots

Landelijk ondervinden we de beperkende maatregelen vanwege het Covid-19 virus. Een onzichtbaar ‘iets’ dat ons in de greep heeft en waartegen we ons maar moeilijk kunnen wapenen. Het brengt onrust, spanning en verdriet maar ook een nieuwe kijk op dingen, saamhorigheid en omzien naar elkaar. Voor de vrijwilligers van de Kap en alle mantelzorgers is dit laatste niet nieuw. Een groot deel van hun tijd besteden zij altijd al aan de zorg voor een ander. In deze Coronatijd ontstaan soms situaties waarbij het zorgen zwaarder valt, er meer druk staat op de thuissituatie en er vragen en onzekerheden zijn. Er wordt een groter beroep gedaan op een ieders flexibiliteit en geduld.

Als team van de Kap zijn wij dan ook enorm trots op onze vrijwilligers en mantelzorgers.
We houden vol. Met elkaar, voor elkaar!

 

Info

Ons kantoor is 's ochtends tot 12.00 uur open voor bezoek. Bij voorkeur maakt u eerst een telefonische afspraak. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis en zijn op kantooruren gewoon telefonisch bereikbaar. Onze vrijwilligers proberen op aangepaste wijze zo goed mogelijk hulp te bieden. Daarnaast zorgen de beroepscoördinatoren, mantelzorgconsulenten en de mantelzorgmakelaar ervoor dat onze diensten gecontinueerd worden en iedereen zo goed mogelijk geholpen wordt. Hetzij met praktische hulp, een luisterend oor of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
We hebben een overzicht gemaakt om snel de juiste informatie te vinden. Klik op het betreffende poppetje. Het helpt u mogelijk bij het beantwoorden van uw vragen.
We zullen de informatie regelmatig aanvullen dus neem af en toe een kijkje!

 

Heeft u hulp nodig? Vindt u niet de informatie waar u naar op zoek bent, of heeft u behoefte aan een luisterend oor? Neem dan contact op met de Kap: 055 529 55 20. We helpen u graag!

 

helpen vrijwilligers mantelzorgers jonge mantelzorgers