Agenda
 

Mijn Dag

flyer_mijn_dag_23_oktober
Categorie
jonge mantelzorgers
Datum
23 oktober 2020 11:00 - 16:00
Locatie
Scoutinggroep Stadhouder Willem 111 / Lady Baden-Powell - Jachtlaan 4-6 in Apeldoorn
Telefoon
055 529 55 20
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bijlage

Een dag vol activiteiten voor jongens en meiden van 6 t/m 12 jaar die in de gemeente Voorst, Apeldoorn of Epe wonen en van wie de vader en/of moeder, broer of zus chronisch ziek is, een beperking heeft, psychisch of verslavingsproblemen heeft.

Dit jaar is het thema van Mijn Dag Dit ben ik! Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Ga mee op avontuur over een blote voetenpad, proef nieuwe smaken tijdens de proeverij, raad wat je voelt én ontwerp het vetste t- shirt! We sluiten de dag af met een gezellig kampvuur en we zorgen ervoor dat je leuke dingen meekrijgt als herinnering.
Denk je eraan om te laten zien wie jij bent? Want deze dag staat in het teken van jou!
Misschien ben jij eigenlijk wel een superheld, een prinses of een echte piraat; niets is te gek, kom zoals jij graag gezien wilt worden! Wij zullen ervoor zorgen dat de echte jij voor altijd wordt vast gelegd!

Inloop vanaf 10.45 uur. Wel eerst even aanmelden! Dat kan op bovenstaand e-mailadres of per telefoon.

 

 

 

 

Ben je een jonge mantyelzorger en tussen de 8 en 13 jaar? Kom dan naar Jouw Dag, een dag vol actie en creatief bezig zijn.
Gezellig samen koken en eten, Fortnite (computerspel) spelen maar dan nu gewoon in de gymzaal, Mega Apekooi en bij mooi weer lekker naar buiten.

Geef je voor 12 oktober op via bovenstaand e-mailadres.

 

 
 

Powered by iCagenda